Înscrie-te la cursul gratuit de competențe antreprenoriale!

Joi, Mai 12, 2016

Fundația pentru o societate deschisă vă invită să vă înscrieți la un curs de competențe antreprenoriale certificat de Autoritatea Naţională pentru Calificări cu certificat recunoscut la nivel naţional de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, precum și de Ministerul Educaţiei Naţionale. Cursul este organizat în cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului “Integrarea şi promovarea femeilor pe piața muncii, POSDRU/144/6.3/S/135100.

Despre curs

• Participarea la curs este gratuită;
  • Se desfășoară în București, la sediul Fundaţiei pentru o societate deschisă din str. Căderea Bastiliei nr. 33, sector 1, în perioada 9-30 iunie 2016;
  • Durata cursului este de 64 de ore, cu sesiuni având în medie 4 ore/ zi;
  • Cursul este alcătuit din module teoretice și practice despre antreprenoriatul de succes, planuri de afaceri, resurse umane, marketing și comunicare, tehnici de negociere, aspecte juridice, aspecte financiare, etică și responsabilitate în afaceri.

Condiții de eligibilitate

• Cursul se adresează fetelor/femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, în special absolvente de liceu, şcoală profesională sau facultate care au dificultăţi în a se integra pe piaţa muncii;
  • Nivelul de studii minim necesar: învăţământul liceal obligatoriu;
  • Nu sunt eligibile persoanele care au studii economice superioare;
  • Cursul se adresează fetelor/femeilor cu domiciliul/rezidența în județele de implementare a proiectului (Ilfov, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Prahova, Brăila, Buzău, Constanța, Tulcea) și București.

Vă puteți înscrie la curs până pe data de 1 iunie 2016, ora 14:00, prin e-mail pe adresa dana.dumitrescu@fundatia.ro.