Premii acordate în urma derularii sesiunii a IV-a a competiției pentru selecția și premierea planurilor de afaceri

Joi, Octombrie 15, 2015

Fundația pentru o societate deschisă a derulat, în perioada 22.09-13.10.2015, Sesiunea 4 a competiției pentru selecția și premierea planurilor de afaceri înscrise în programul de consultanță de business în cadrul proiectului „Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii”, POSDRU/144/6.3/S/135100, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comisia de evaluare a fost alcătuită din următorii membri:

• Virginia Porcișanu, manager financiar  - președinte
  • Dana Dumitrescu-Iomer, expert organizare evenimente și activități  – membru
  • Marilena Andrei, consultant business - membru

În urma desfășurării ședinței de evaluare, au fost declarate câștigătoare ale sesiunii 4 a concursului următoarele planuri de afaceri:

• Floraria “The Secret Flowers Garden” SRL, reprezentat de Bahrim Ecaterina
  • Educatie prin creatie, reprezentat de Tudosie Florentina-Maria
  • Amenajari interioare si design produse mestesugaresti, reprezentat de Popescu Oana

Valoarea fiecăruia dintre cele trei premii este de 4.500 lei (sumă impozabilă cf. legislației în vigoare).