Premii acordate în urma sesiunii I a competiției pentru selecția si premierea planurilor de afaceri

Miercuri, Aprilie 22, 2015

Fundația pentru o societate deschisă a derulat, în perioada 25.03-20.04.2015, Sesiunea I a competiției pentru selecția și premierea planurilor de afaceri înscrise în programul de consultanță de business în cadrul proiectului „Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii”, POSDRU/144/6.3/S/135100, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comisia de evaluare a planurilor de afaceri depuse a fost alcatuită din următorii membri:

·       Dana Dumitrescu-Iomer, expert organizare evenimente și activități  - președinte

·       Virginia Porcișanu, manager financiar – membru

·       Gyorgy Bodo, consultant business - membru

În urma desfășurării ședintei de evaluare, au fost declarate câștigătoare ale acestei sesiuni a concursului următoarele planuri de afaceri:

• Asociația L’Echo Câmpulung (întreprindere socială), reprezentat de Herescu Ana-Maria și Gherman Anca-Daniela
  • Afacere Servicii auto, reprezentat de Pîrvu Marinica Elena
  • Afacere Comerț, reprezentat de Tintea Mădălina Elena

Valoarea fiecăruia dintre cele trei premii este de 4.500 lei (sumă impozabilă conform legislației în vigoare).