Premii acordate în urma sesiunii II a competiției pentru selecția si premierea planurilor de afaceri

Vineri, August 14, 2015

Fundația pentru o societate deschisă a derulat, în perioada 20.07-13.08.2015, Sesiunea 2 a competiției pentru selecția și premierea planurilor de afaceri înscrise în programul de consultanță de business în cadrul proiectului „Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii”, POSDRU/144/6.3/S/135100, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Comisia de evaluare a fost alcătuită din următorii membri:

• Virginia Porcișanu, manager financiar  - președinte
  • Dana Dumitrescu-Iomer, expert organizare evenimente și activități  – membru
  • Marilena Andrei, consultant business - membru

În urma desfășurării ședinței de evaluare, au fost declarate câștigătoare ale acestei sesiuni a concursului următoarele planuri de afaceri:

• “Clintrials” – training și consultanță medicală, reprezentat de Fălcuțescu Iulia
  • Atelier creativ recreativ, reprezentat de Băjan Elena-Loredana
  • Colectare selectivă deșeuri, reprezentat de Bedreagă Carmen

Valoarea fiecăruia dintre cele trei premii este de 4.500 lei (sumă impozabilă cf. legislației în vigoare).