Premii acordate în urma sesiunii a III-a a competiției pentru selecția și premierea planurilor de afaceri

Miercuri, Septembrie 9, 2015

Fundația pentru o societate deschisă a derulat, în perioada 17.08-08.09.2015, Sesiunea 3 a competiției pentru selecția și premierea planurilor de afaceri înscrise în programul de consultanță de business în cadrul proiectului „Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii”, POSDRU/144/6.3/S/135100, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comisia de evaluare a fost alcătuită din următorii membri:

• Virginia Porcișanu, manager financiar  - președinte
  • Dana Dumitrescu-Iomer, expert organizare evenimente și activități  – membru
  • Marilena Andrei, consultant business - membru

În urma desfășurării ședinței de evaluare, au fost declarate câștigătoare ale acestei sesiuni a concursului următoarele planuri de afaceri:

• Magazin online dedicat copiilor 0-5 ani - Bebecart, reprezentat de Panaitescu Valentina Mihaela
  • Furnizarea de servicii de formare pentru adulți, reprezentat de Amzărescu Andreea Cristina
  • Consultanță și consiliere în dezvoltarea carierei, reprezentat de Bădescu Daniela Ioana

Valoarea fiecăruia dintre cele trei premii este de 4.500 lei (sumă impozabilă cf. legislației în vigoare).