Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

S-a încheiat un nou curs de calficare în meseria de lucrător hotelier organizat la Tulcea

Vineri, August 14, 2015

Ieri s-a încheiat un alt curs de calificare în meseria de lucrător hotelier, organizat în cadrul proiectului.

Cursul a avut o durată de 5 luni (în total 720 de ore) și a fost susținut de Asociația Centrul Umanitar TISO în orașul Tulcea. Startul cursului a fost dat pe 10 martie în acest an iar pe 12 august s-a încheiat.

La curs au participat 26 de femei din grupul țintă (cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani), având în majoritate studii medii, iar examenul a fost susținut pe 13 august, când toate cele 26 de cursante au și absolvit cursul.

Competenţele specifice dobândite de participantele la acest curs de calificare se referă la: organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie şi turism,
promovarea produselor şi serviciilor,
psihologia consumatorilor,
întreţinerea şi igienizarea camerelor şi a spaţiilor comune,
elaborarea proiectelor de sejur şi asigurarea securităţii participanţilor la activităţi,
notiuni de protejarea mediului înconjurător

În urma cursului, absolventele au obținut Certificatul acreditat ANC, care are valabilitate permanentă şi este recunoscut la nivel naţional.

Denumirea exactă a cursului: curs pentru lucrător hotelier, Cod COR: 5142.2.1.

Pentru alte informații despre cursurile organizate în cadrul proiectului, vă rugăm să o contactați pe Liana Rusu la adresa liana.rusu@fundatia.ro sau telefon 021 212 11 01.