S-a lansat platforma Young Women_Jobs

Luni, Octombrie 5, 2015

Astăzi lansăm platforma Young Women_Jobs, un instrument inovator prin care femeile din grupul țintă, care au fost beneficiare ale cursurilor de calificare organizate în timpul proiectului și care au dificultăți în integrarea pe piața muncii, sunt promovate pentru a-și găsi mai ușor un loc de muncă, indiferent de durata contractului.

Platforma poate fi consultată accesând următorul link: http://www.proiectul-mara.fundatia.ro/profiluri

Astfel, această platformă web, nou dezvoltată ca pagină distinctă în cadrul website-ului proiectului, oferă angajatorilor potențial interesați în a angaja persoane calificate pe parcursul proiectului "Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii", o bază de date formată din profiluri ale beneficiarelor proiectului.

Platforma poartă numele Young Women_Jobs și reunește 100 de profiluri ale persoanelor din grupul țintă (beneficiare ale cursurilor de calificare derulate în timpul proiectului), care au fost selectate dintr-un număr de 150 de profiluri în funcție de rezultatele obținute la testarea psihologică, astfel încât să se încadreze în parametrii căutați în general de angajatori în materie de rezistență la stres, adaptabilitate, relaționare etc.

Profilurile descrise la capitolul "Profiluri profesionale" conțin informații despre calificările persoanelor din baza de date, date de contact și disponibilitatea lor pentru o schimbare de activitate pe piața muncii.

Pentru alte informații, vă rugăm să o contactați pe Liana Rusu, Expert comunicare, pe adresa liana.rusu@fundatia.ro sau la telefon 021 212 11 01.