S-a lansat proiectul ,,Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii"

Vineri, Iulie 11, 2014

Vineri, 11 iulie 2014, a avut loc la sediul Fundației pentru o societate deschisă lansarea proiectului multi-regional Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii, care promovează egalitatea de șanse și gen în societatea românească și accesul egal la dezvoltare profesională pentru femei.

La eveniment au participanți specialiști atât din instituții publice, cât și din ONG-uri interesați de problematica egalității de gen (psihologi, asistenți sociali, inspectori, consilieri, economiști, specialiști PR, voluntari).

Proiectul Integrarea și promovarea femeilor pe piața muncii, implementat în perioada mai 2014- octombrie 2015 este cofinanțat din Fondul Social European prin programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!, Axa prioritară nr. 6. „Promovarea incluziunii sociale”, DMI 6.3. „Promovarea egalității de șanse pe piața muncii”, număr de identificare proiect: POSDRU/144/6.3/S/135100.

Informații suplimentare privind organizarea evenimentelor din cadrul proiectului puteți obține de la Dana Dumitrescu-Iomer, Expert Comunicare, dana.dumitrescu@fundatia.ro.

Alăturat este disponibilă prezentarea proiectului susținuta în cadrul evenimentului, cât și fotografii din cadrul evenimentului.